Boksen: kracht en conditie!

Bokstraining staat er om bekend dat het conditioneel erg zwaar is. Als je je conditie wilt verbeteren is Bokstraining één van de beste trainingen. Tijdens de bokstraining train je alle spieren van je lichaam, het vormt je lichaam, hierd vergroot je de capaciteit van de longen, het hart en de bloedsomloop.

Dekker Sport is de enige door de Nederlandse Boksbond (NBB) erkende boksschool in Dordrecht. Je kunt bij Dekker Sport zowel voor recreatief- als wedstrijdboksen terecht. Heb je na het bezoeken van onze website nog vragen? Dan kan je per mail contact opnemen met Floor Dekker.

 

Sportbeleving voor iedereen

Dekker Sport is opgericht in 1987 door de Floor Dekker, oud Nederlands kampioen van 1984,1985 en 1986. Bij Dekker Sport is iedereen welkom tevens kan bij Dekker Sport, onder zeer goede begeleiding, iedereen met iedereen trainen.

Dames en heren trainen door elkaar, wij brengen iedereen bij respect voor elkaar te hebben. Wat niet iedereen weet is dat boksen is een zeer oude sport is die reeds door de Romeinen bedreven werd. Klik hier om mee te lezen over de historie van het boksen.